Tak sme tu…. Lago di Cavazzo..

Tak to byla první a jediná slova co pronesl Aleš při pohedu na pokoj…

Dnes jsme vyrazili ve složení Aleš CZE84, Jarda CZE12 a ja CZE01 na první letošní závod evropského poháru. Cesta probíhala příjemně jen s občasnými nutnými zastávkami. Po příjezdu nás čekalo na recepci hotelu nemilé překvapení. Nikdo o nás nevěděl. Potvrzená rezervace po mailu jaksi nebyla přenesena do sešitu…. Jediný kdo ma tento tyden rezervaci jsou Rakušáci. a to až od zítřka. Maji to přeci jen o 350km blize… recepční ale vše bleskově vyřešila tím že zapla topeni. Takže po chvíli již bylo na pokoji příjemných 15 stupnů. Aspon se nám bude dobře spááát. Pokoje máme 2.. jednolůžko a dvojlůžko. Kdo bude spát samostatně bylo ihned jasné. ( modří již vědí a ostatní se časem nejspíš také dozví )

Po vybalení věcí a zaparkování Octaky na parkoviště jse se začal pídit po připojení k internetu. WiFi tu samozřejmě je ale zaheslovaná. Recepční mi heslo s radostí sdělila respektive napsala. Usměv mi ale spadl když mi ho ukázala. Pro jistotu mi ho ještě 3x hlaskovala italsky… Heslo k hotelové wifině viz foto…

Heslo k hotelové wifi

Heslo k hotelové wifi

Po úspěšném cca 148 pokusu a zvednutí teploty v pokoji o 5stupnů celsia se konečně daří připojit na internet všechna naše zařízení.

Po cestě si jdem lehnout a vyspat se na zítřejší závody.